Συνοπτικό Πρόγραμμα
- Γενικά για την οινοπαραγωγή και κατανάλωση κρασιού. Trends: τι συμβαίνει τώρα. Βασικές αρχές γευσιγνωσίας Α
- Αμπελουργία, Οινοποίηση, Ελληνική Νομοθεσία Βασικές αρχές γευσιγνωσίας Β
- Ποικιλίες, Περιοχές, Ελληνικός Αμπελώνας - Γευσιγνωσία 3 κρασιών
- Στυλ περιοχών - Γευσιγνωσία 4 κρασιών
- Αρμονία φαγητού - κρασιού - Γευσιγνωσία 4 κρασιών
- Ευρωπαϊκός Αμπελώνας - Γευσιγνωσία 4 κρασιών
- Νέος κόσμος - Γευσιγνωσία 4 κρασιών
- Ενισχυμένα, γλυκά κρασιά - Γευσιγνωσία 4 κρασιών
- Αφρώδη - Γευσιγνωσία 4 κρασιών
- Ιδανικές συνθήκες συντήρησης, σερβιρίσματος, επιλογής κρασιού, οδηγός επιβίωσης, οινικά δρώμενα