ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23-02-2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

 

 

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών ανακοινώνει ότι την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο θα ξεκινήσουν τα μαθήματα εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαρτίου. 

 

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση διαδικτύου μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όσο υπάρχουν οι περιορισμοί λόγω του Covid19.  

 

Αρχικά τα μαθήματα θα επικεντρωθούν στο θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου και  το πρακτικό μέρος των εκπαιδεύσεων θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης μόλις αρθούν τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του SARS CoV-2  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.  

 

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις για την συμμετοχή στα μαθήματα του ΙΓΕ ολοκληρώνονται  στις  02-03-2021 (για περισσότερες πληροφορίες: 

 

https://www.ige.gr/index.php/el/registration). 

 

Ευχαριστούμε όλους όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή  στις εκπαιδεύσεις του ΙΓΕ. 

 

Μαρούσι 23-02-2021

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α ΚΥΚΛΟΥ 2021

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νέο κύκλο σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.). Τα σεμινάρια απευθύνονται όχι μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες σε αγροτικά θέματα (Πολίτες, Φοιτητές Σπουδαστές Γεωπονικών Επιστημών, Νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα), βιώνοντας μία ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία στο Κτήμα Συγγρού. Οι εγγραφές διεξάγονται μέχρι τις 20 φεβρουαρίου 2021 λόγω αυξημένης ζήτησης των σεμιναρίων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά επιμορφωτικών μαθημάτων σε ποικίλα και εξειδικευμένα αντικείμενα όπως:

 

 

 
 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΙΓΕ www.ige.gr ή στο τηλέφωνο 210 8011 146 (9 π.μ. έως 1 μ.μ.).

 

Στις εγγραφές των μαθητών τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

 

Ανακοίνωση αναστολής εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκπαιδευόμενους του Ινστιτούτου μας ότι λόγω των έκτακτων μέτρων του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 που θα ισχύουν από τις 07/11/2020 αναστέλλονται τα μαθήματα στα σεμινάρια μας με φυσική παρουσία (Δια ζώσης) έως την άρση των μέτρων αυτών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά μέσω τηλεκπαίδευσης  καθ’ όλη την περίοδο αυτή.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε από τον εκπαιδευτή σας.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλείστε όπως επικοινωνήσατε με τα γραφεία μας  στο τηλέφωνο  210-8011146  καθημερινά 08:00 – 13:00.

Εκ της Διευθύνσεως.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-10-20

 

 

 

 

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 02:00π.μ τα ξημερώματα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην βορεινή πλευρά του Κτήματος Συγγρού, σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή, μακριά από το εσωτερικό οδικό δίκτυο. Η αντίδραση υπήρξε άμεση, στο σημείο κατέφθασαν 4 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος, 2 οχήματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου,1 όχημα των δασοπυροσβεστών Εκάλης,1 ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ., οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Ι.Γ.Ε.. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατασβήσουν την φωτιά έγκαιρα αποφεύγοντας την οποιαδήποτε καταστροφή. Ο απολογισμός της φωτιάς είναι 200 τετραγωνικά μέτρα αραιής θαμνώδους εκτάσεως. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής ερευνά τα  αίτια καθώς οι συνθήκες, η ώρα και το σημείο προκαλούν εύλογα ερωτηματικά.

 

Η διοίκηση του Ι.Γ.Ε. ευχαριστεί θερμά τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου, τους Δασοπυροσβέστες Εκάλης, την ΔΙΑΣ και τους εργαζόμενους του, ενώ έδωσε εντολή για τη σύνταξη μελέτης αναδάσωσης για την άμεση αποκατάσταση.

 

 

Σχετικά με την είσοδο αυτοκινήτων του Κτήματος Συγγρού τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου

Ανακοίνωση
 
Ενημερώνουμε τους επισκέπτες του Κτήματος Συγγρού ότι τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου η κεντρική πύλη του Κτήματος (είσοδος αυτοκινήτων)  θα είναι ανοικτή  τις ώρες 08:00 - 20:00 για την εξυπηρέτηση του κοινού. Επισημαίνεται,  ότι οι οδηγοί των οχημάτων παρκάρουν με ατομική τους ευθύνη εντός του Κτήματος Συγγρού.
 
Εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου

Σελίδα 1 από 15